Novi Sad
15.12.2010.
07:33
Radnici "Stana" prekinuli su štrajk, a do sledeće sednice Skupštine grada na čelu tog preduzeća biće Dušan Lopičić.
  • BalkaN

    19.12.2010 12:05
    KAKO JE TO MOGUĆE???
    KAKO ,? Jedna firma sa 8 direktora može da propadne????
    Ovo bih trebalo da bude pitanje za EKSPERIMETALNO PROUČAVANJE.
    ZAŠTO???
    Ovo su sve smešno-tužne činjanice,ako imamo u vidu da u toj firmi ima oko 430 zaposlenih i da na njihovu delatnost nemože da utiče nikakva (ko bajagi)svetska ekonomska kriza.
    KAKO?
    Koliko je poznato građanima ,ova firma ne proizvodi automobile,avione,brodove,nameštaj itd,niti izvozi nitu uvozi.Jednostavno vrši intervencije;popravke,krpljenje,adaptacije tj. održavanje.a za tu delatnost im građani mesečno uplate oko 35 miliona dinara.Lično mislim da je ovakvu firmu teže uništiti nego održati.
  • Realni

    15.12.2010 22:04
    Za buntovnika
    Jel ti išta u životu radiš osim što pljuješ po ljudima, mislim da je tvoja najveća želja da konačno dođeš na čelo nekog JKP-a, ali te bar za sada hvala bogu nešto neće, ali se ti nemoj predavati sve je moguće...
  • BUNTOVNIK S RAZLOGOM

    15.12.2010 17:53
    @Realni
    E, a odakle si ti, majke ti? Mora da imaš jako lepa iskustva sa Lopičićem. Za njega su po gradu kolale izvesne priče i informacije u vezi njegove seksualne opredeljenosti. Ja, lično, voleo bih da znam istinu! On je javna ličnost, zašto se takve stvari ne bi znale!? Želeo je da bude javna ličnost, pa neka se deklariše. Novosadjani svakako žele da znaju ko im se nalazi na čelu javnih preduzeća!
  • BUNTOVNIK S RAZLOGOM

    15.12.2010 17:30
    Lopičiću, sinji tiću...
    ...pištaljka će tebi prebrojati i siću!
    Sledeći put kada budeš osetio potrebu da kadriraš tamo gde ne treba, a naročito u vezi nekoga sa kim već imaš negativan skor, prvo stavi prst na to tvoje uzano čelo, prekriveno "muževnim" šiškicama, pa onda odluči da li ćeš išta reći i, ako odlučiš, šta ćeš reći!
    Ti meni, ja tebi. Zakon brateeeee....
  • realni

    15.12.2010 16:37
    lopa kralj
    Gospodin Lopičić barem ima i odgovorajuću školsku spremu i veoma veliko iskustvo u radu u ovakvim preduzećima za razliku od mnogih drugih priućenih stručnjaka koji su vodili ili vode naša javna preduzeća. Nažalost tu će biti samo privremenu, svako dobro za Lopu.
  • alapača

    15.12.2010 12:27
    Nemaju kadra?
    LSV da nema kadra? Ma ne samo oni, nema niko kadra u redovima svojim za ovaj slučaj (usput, ovo su i napravile stranke!). Ovde treba znanje i rad! Imaju kadra samo za tamo gde se ima šta skloniti i kanalisati (mada ima prikladinijih izraza)!
  • Joca

    15.12.2010 12:04
    LopSV
    Samo prezime govori o kome i o čemu se radi. Za firmu propast još veća! Uostalom, od Lige bez radnih navika i brige ni ne može bolje da se dobije, a izbori se bliže! Zato kumašin neprestano diluje kao što su to 93. radili radnici Continental banke na Trgu mladenaca i diše Tadiću uz vrat dok još mogu da ga ucenjuju i uzjašu neku fotelju, opustoše budžet i upropaste sve!Posle izbora...
  • 15.12.2010 11:58
    kakvo simbolicno prezime :)
  • 15.12.2010 09:56
    Simića za direktora
    Pa zašto ne imenuju Tihomira Simića na tu poziciju kakda je već vrsan stručnjak. On bi to mogao rešiti za čas posla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna